Formació i Supervisió a professionals

Formació i Supervisió a professionals

El Centre Estudis Sistèmics Girona ofereix formació i/o supervisió a professionals del camp de la salut, educació, serveis socials, justícia.

              
                 SEMINARIS

Dimarts 30 d’abril de 2013

” La Terapia Individual Sistémica: cuando vuelan los cormoranes.

Cómo ayudar a los Jóvenes adultos en su diferenciación de la familia de origen”

 

A càrrec d’Alfredo Canevaro.

El Dr. Canevaro ens presentarà el seu protocol de treball en la teràpia individual sistèmica amb la inclusió de familiars significatius com un mitjà per intensificar i abreviar el procés terapèutic.

 

Divendres 1 de febrer de 2013

“De isla en isla: La interconsulta en Psiquiatría y Salud Mental como viaje”

 A càrrec de Jone Aizarna.

Llicenciada en Medicina a la UPV, de Bilbao; i especialitzada en Psiquiatria a la Clínica Universitària de Navarra.

Ha treballat como a Psiquiatra al Servei Navarro de Salud –Osasunbidea des de 1983.Actualment, és l’encarregada del Programa d’ Interconsulta en Psiquiatria. També és Terapeuta de Família, i ha estat Col·laboradora Docent a l’Escola Basco -Navarra de Teràpia Familiar.

Divendres 30 de novembre de 2012

 “La Psicosis: la otra cara de la luna.

Una visión alternativa.”

A càrrec de Pedro Vega Vega

Psicólogo Clínico del Centro de Salud Mental de la Axarquía (Málaga), del Servicio Andaluz de Salud. Psicoterapeuta y Supervisor- Docente en Terapia de Familia de la Escuela de Terapia Familiar de Málaga CETRES. Miembro desde el 2008 al 2012 de la Junta Directiva de la Federación Española de Asociaciones de Psicoterapeutas (FEAP). Ha trabajado 16 años en Comunidades Terapéuticas del Servicio Andaluz de Salud, para pacientes con Trastorno Mental Grave.

Divendres 13 d’abril de 2012

“Salvar el vincle: teràpia de la separació”

A càrrec de Giancarlo Francini

Psicòleg, psicoterapeuta i formador a l’ Institut de Teràpia Familiare di – Firenze, Siena i Bologna. Formador AIMS, President de l’Associació Co.Me.Te i coordinador del Servei Post Divorci del’Institut de Teràpia Familiare di Firenze.

Des de fa més de vint anys està vinculat a la recerca psicojurídica, ha treballat com a consultor pels Tribunals i també en la mediació familiar. Des de fa dos anys ha aprofundit en la teràpia del divorci i les intervencions integrades en les situacions de separacions bloquejades.

Divendres 27 de gener de 2012

 “La relació terapèutica en contexts contradictoris:

Com crear aliances terapèutiques amb clients obligats, reticents, absents, o en conflicte?”

A càrrec de Valentín Escudero

Terapeuta familiar sistèmic, investigador de la Universtat de la Coruña (España), i co-creador del SOATIF, (sistema d’observació de l’Aliança Terapèutica en intervenció familiar).

Dijous 27 d’octubre de 2011

 ”Rituals dels nostres temps: celebrant, sanant i canviant les nostres vides i relacions”

A càrrec de Janine Roberts

Professora i terapeuta familiar de la Universitat d’Amhers (Massachusetts). Fundadora de l’American Family Therapy Association. Autora de Los rituales terapéuticos y ritos en la familia, entre altres.